ProMobility Kerstdiner 2016

14 december 2016

Ieder jaar vieren wij kerst met onze collega’s en hun partners. Door de geografische spreiding van Wormerveer en Geervliet vieren we dit ieder jaar in een van de regio’s. Vorig jaar maakten we Rotterdam onveilig, dit jaar was de beurt aan Amsterdam.

Dat was ook het enige dat we wisten, de rest was nog een verrassing. Omdat veiligheid voorop staat bij ProMobility, was taxivervoer vanuit Voorne Putten en Wormerveer geregeld. De bus van Ringelberg maakte een rondje over het eiland en toen iedereen opgehaald was, togen we opgewekt naar Amsterdam om aan te komen bij Muziekgebouw aan het IJ.

Wat gaan we dáár nou weer doen? Nou niets dus, want naast het Muziekgebouw lag een historische rondvaartboot en daarmee kregen we een rondvaart door de prachtige Amsterdamse grachten.ProMobility Kerst 2016

We vielen met onze neus in de boter, want het Amsterdam Light Festival bleek aan de gang te zijn. Dit jaar was het de vijfde editie van het festival en toevallig was het ook mijn vijfde editie van het ProMobility kerstdiner. Meer dan 35 kunstwerken verlichtten de binnenstad van Amsterdam. Kunstwerken als “Bridge of the Rainbow”, “15000 and more” wat over de vele fietsen in Amsterdam gaat en “Bunch of Tulips” een boeket van mooi tulpen springen er uit. Heel mooi om in het donker langs de verlichte kunstwerken te varen.

ProMobility Kerst 2016

Na een mooi rondje varen stapten we aan de Geldersekade aan wal. Waar we door de wallen hebben gewandeld om vervolgens uit te komen bij restaurant Blauw aan de Wal, wat eigenlijk verstop zit achter de wallen.

Bovenin het restaurant stond een tafel voor 14 personen klaar. Waar we een heerlijk vijf gangendiner met elkaar hebben gegeten. Uiteraard hoort bij een kerstdiner een speech. Voorheen deden Dick of Marc dat, maar dit jaar namen Richard en ik die rol op ons. Samen keken wij terug op het afgelopen mooie jaar 2016 en keken we vooruit naar een nóg mooier 2017.

Op de terugweg in de bus naar Voorne Putten ging bij menigeen het lichtje uit, dus voor hen was er geen lichtfestival 🙂

Namens Team ProMobility wens ik iedereen fijne feestdagen!

Groet,

Anita Montenij

 

 

Terug naar alle blogs