Vijf jaar in dienst bij ProMobility

22 augustus 2017

Deze maand hebben we bij ProMobility een feestje te vieren! Anita tikt de teller aan: vijf jaar in dienst bij ProMobility. 

Iets meer dan vijf jaar geleden had ik mijn eerste sollicitatiegesprek bij ProMobility, een autoleasemaatschappij bij mij in de buurt. Eerst vond ik dit nog beetje gek, wat heb ik nu met auto’s? Maar na twee gesprekken in de Geuzenstaete met Marc en Dick was ik enthousiast! Toen ik daarna ook nog eens werd gebeld met de mededeling dat ik was aangenomen, danste ik stiekem een rondje in de woonkamer. Supergaaf! In eerste instantie werkte ik drie dagen per week op de financiële administratie samen met Agaath. Al snel ben ik vier dagen gaan werken om onder andere het automatiseringssysteem verder uit te diepen.

Inmiddels zou ik niks anders meer willen dan in de autowereld werken, maar de reden dat ik destijds op zoek was naar ander werk was minder leuk, en had ook met een auto te maken. Na mijn opleiding MBO administratie ben ik begonnen met de opleiding Accountancy duaal. Daarbij liep ik stage bij een accountantskantoor. Zodra ik mijn opleiding zou hebben afgerond, zou ik bij het bedrijf van mijn vader gaan werken en daarvoor wilde ik wel de nodige werkervaring hebben opgedaan. Dit liep alleen totaal anders.

Op vrijdag 13 januari 2012 kreeg mijn vader een heftig auto-ongeluk wat hij helaas nooit heeft kunnen navertellen. Mijn wereld stond stil, maar uiteindelijk moet je door en met alle geweld probeer je het gewone leven weer op te pakken. Helaas werkte dat toch niet helemaal zoals ik dat wilde. Daar kwam bij dat mijn cijfers opeens een stuk lager waren dan voor het overlijden van mijn vader. Er was op dat moment maar één oplossing: stoppen met school, en dus ook weg bij mijn stage.

Na twee maandjes rustig aan doen ben ik op maandag 13 augustus 2012 begonnen bij ProMobility. Wat ben ik blij dat ik bij zo’n tof bedrijf terecht ben gekomen! Mijn collega’s wisten vanaf het begin van mijn verhaal en hebben mij met open armen ontvangen. Eigenlijk doen ze dat nog steeds elke dag! Inmiddels ben ik binnen dit bedrijf erg gegroeid en doe ik nu veel meer dan alleen facturen inboeken op de financiële administratie. Ik ben op bijna alle fronten inzetbaar binnen ProMobility, zoals automatisering, systeembeheer, meldingen voor reparatie en onderhoud verwerken en leasecontracten opstellen. Hoewel ik eerst niet zoveel met auto’s had, weet ik nu meer van auto’s dan ik ooit had kunnen bedenken. En stiekem vind ik ze nu toch wel erg leuk. Zeker als je soms een ritje in de Porsche 911 Targa mag rijden! Ik zeg: op naar de volgende vijf jaar en meer! ?

Anita Montenij

[calltoaction]

Terug naar alle blogs