Een bijzondere ervaring

12 juni 2018

Roxanne Hehakaija (Rocky) is de Nederlandse koningin van het straatvoetbal. Zij is de eerste en het enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld met ex-profvoetballer Edgar Davids als aanvoerder.

Tijdens de Zaanse Zakenvrouw Verkiezing 2018 zal Rocky als spreekster een inspirerend verhaal vertellen over hoe zij haar droom als lid van het Nederlands elftal door een blessure moest opgeven en toen besloot zich in te zetten voor kansarme jongeren. Als sponsor van de verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw had ik een indrukwekkend interview met haar. Bekijk hier de film die wij maakten tijdens de rit naar de straatvoetbal clinic die werd georganiseerd voor de platina sponsors van de verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw.

Powervrouw.

Rocky vertelt tijdens de verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw 2018 niet alleen over straatvoetbal, maar ook over ondernemerschap, motivatie, sportparticipatie, omgaan met verandering, tegenslag en uit je comfortzone komen. Rocky is een sympathieke en ondernemende powervrouw, die door een blessure niet meer op topniveau kon voetballen. Daarom besloot zij zich in te zetten voor de straatkinderen in Rio de Janeiro (de meisjes uit de Favela) om hen hoop en toekomst te geven. Dit doet zij op unieke wijze met behulp van straatvoetbal in een veilige omgeving. Zij heeft hiermee al veel bereikt bij deze meisjes en daarover vertelt ze graag tijdens de Zaanse Zakenvrouw Verkiezing op 13 juni 2018.

Goed voor Elkaar.

Als leasemaatschappij is ProMobility nauw betrokken bij de regio waar wij werken en leven. Daarom steunen wij de verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw. Ik was onder de indruk van de visie van Rocky en ben ervan overtuigd dat zij een grote bijdrage levert aan de verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw.

Dick Dekker.

Terug naar alle blogs