“Alles kan. Alles wordt geregeld.”

30 augustus 2019
Peter van Gelder – Directeur Van Braam-Minnesma – klant sinds 2018.

Peter is niet zo van het massale. Bij ProMobility weet hij met wie hij praat. Dat vindt hij prettig. “Ik ken Dick uit de Zaanstreek. Dat doet gewoon makkelijker zaken. Zo simpel is het.” Hij is met Van Braam-Minnesma sinds 2018 tevreden klant van ProMobility.

“Ze zijn oplossend, flexibel, transparant en de kosten vallen ook mee”, aldus Peter. Wat betreft die kosten, vertelt Peter dat hij vooral de openheid in calculatie waardeert. “Iedereen moet z’n brood verdienen, toch? Daar kun je beter open over zijn.”

Persoonlijk advies op maat

Nadat hij 6 jaar geleden het bedrijf overnam, zat Peter met een verouderd wagenpark. Na eerst de organisatie te hebben aangepakt, was na enkele jaren het wagenpark aan de beurt. Hij had goede geluiden gehoord over ProMobility en kende Dick uit de Zaanstreek. Op een netwerkborrel raakten de twee mannen aan de praat. Sindsdien is hij klant met zijn bedrijf Van Braam-Minnesma, dat flink gegroeid is, ook in het aantal leasecontracten. “Er rijden nu 16 auto’s rond en we hebben er 4 in bestelling staan. Daarvan bestaat het merendeel uit bedrijfsbussen voor transport. De rest zijn personenwagens.”

ProMobility heeft een belangrijke rol gespeeld (en speelt nog steeds) in het faciliteren van die groei. “Dick en zijn team denken altijd persoonlijk met me mee, op maat. Ze leggen duidelijk de mogelijkheden uit en adviseren me wat te doen. Wil ik het graag iets anders geregeld hebben, dan zullen ze er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen.”

“Geen gedoe”

Die persoonlijke service gaat niet alleen op voor het afsluiten van nieuwe leasecontracten, maar ook voor het onderhouden van de auto’s, vertelt Peter. “Vooral de combinatie met Autotop vind ik echt top. Het onderhoud wordt gewoon goed en netjes geregeld, zelfs voor de deur als het moet. En dat vind ik het belangrijkste van mijn wagenpark: ik wil geen gedoe en wil totale ontzorging. Op ProMobility kan ik bouwen, ze komen altijd hun afspraken na.”

Terug naar alle blogs