“Als ondernemer voel ik mij thuis bij ProMobility”

19 juli 2019
Martijn van der Ende – eigenaar/directeur Netco – klant vanaf het eerste uur.

Hij heeft 7 leaseauto’s van ProMobility rijden en is al jarenlang klant. “Ik heb zelfs een schitterend horloge gekregen, omdat ik klant vanaf het eerste uur ben.” Die persoonlijke aandacht is volgens Martijn, directeur van Netco Technology, typerend voor ProMobility. Hij legt uit waarom.

Vorig jaar wilde Martijn met zijn hele gezin op wintersport. Hij reed toen een Porsche Panamera, maar had ondertussen al een nieuwe auto besteld. “Geen ideale auto om met het hele gezin op wintersportvakantie te gaan”, vertelt hij. Zijn nieuwe auto was onderweg, maar die zou waarschijnlijk pas na zijn geplande vakantie geleverd worden. “Het leek er dus op dat wintersport met de auto er niet in zat.” Martijn besloot Dick een belletje te geven en om hulp te vragen om een tijdelijke auto voor hem te regelen. Helaas, het was een behoorlijk drukke periode. Een goede huurauto vinden leek daarom een onmogelijke missie.

Dus besloot Dick zijn eigen auto aan Martijn uit te lenen! Dick had zijn sleutels en papieren al aan hem overhandigd, toen het nieuws kwam dat Martijn’s nieuwe auto eerder geleverd zou worden. “Uiteindelijk was het dus niet nodig, maar ik zal het gebaar nooit vergeten. Dat is toch het toppunt van meedenken?!”

“Transparantie geeft vertrouwen”

Martijn voelt zich als ondernemer thuis bij ProMobility. Waarom? “Ze zijn heel open en eerlijk, ook over hun calculatie: ‘dit is wat wij moeten verdienen, dus voor minder kunnen we het niet doen’. Hun transparantie geeft vertrouwen. Ik weet precies waar ik aan toe ben als ondernemer.” Ook vindt Martijn het prettig om op de expertise van ProMobility te kunnen leunen. “Ze weten écht alles. Niet alleen van cilinderinhoud en winterbanden, maar bijvoorbeeld ook van juridische implicaties, arbeidsvoorwaarden en bijtelling.” Soms heeft Martijn weken geen contact met Jeffrey en Dick, andere weken spreekt hij ze dagelijks. “Ze zijn er als ik ze nodig heb. Dat is het belangrijkste.”

Terug naar alle blogs