Autotop en ProMobility: goed voor elkaar!

26 juli 2019

Als klant van ProMobility ben je vrij om zelf een garage te kiezen voor onderhoud en reparatie van je leaseauto. Maar, als je dan toch naar de mening vraagt van team ProMobility Zaanstreek, dan is ons advies unaniem en overtuigend: Autotop. Waarom? Omdat wij al jaren goed voor elkaar zijn! En dat merk je als klant, lees maar.

“Peter en ik gaan al jaren terug. We kennen elkaar van Junior Kamer Zaanstreek. Daar ligt de basis van onze samenwerking. Toen we in 2006 begonnen met ProMobility, met het importeren van gebruikte auto’s, lieten we de auto’s altijd afleverklaar maken door Autotop. Nu, jaren later, werken we als onafhankelijke leasemaatschappij nog altijd samen”, vertelt Dick trots.

Betrokken: letterlijk en figuurlijk

Het kantoor van ProMobility Wormerveer is ook gevestigd in het pand van Autotop. “Ik ruik nog steeds de brandstof, net als vroeger, toen ik de verkoop deed en later de directie voerde van een autobedrijf”, aldus Dick, die benadrukt dat die fysieke verbinding één van de krachten van de samenwerking tussen de twee bedrijven is. “We zijn letterlijk en figuurlijk betrokken en dichtbij. Ik loop altijd even langs de werkplaats om te zien welke auto’s van onze klanten er staan.”

Door de jarenlange samenwerking is er ook een vertrouwensband gegroeid tussen ProMobility en Autotop, zo beamen Dick en Peter beiden. Volgens Peter komt dat vooral door de gezamenlijke opvatting over service. “Ik denk dat we hetzelfde DNA hebben als bedrijf. Wat ProMobility voor haar klanten doet, doen wij ook: service bieden. Dick en zijn team willen het graag goed geregeld hebben, net als wij. Dat matcht gewoon heel goed”, aldus Peter van der Top, eigenaar/directeur van de merkonafhankelijke garage.

“Alleen het beste goed genoeg”

Het goed voor elkaar hebben, betekent voor Autotop ook de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen aan haar klanten. “Daar doen we alles aan. We zijn erkend als één van de tien beste BOVAG-bedrijven in Nederland. En we zijn natuurlijk een Bosch Car Service. Dat zegt ook iets, want dat ben en blijf je niet zomaar. Kortom, wij steken tijd en energie in de service en kwaliteit van ons bedrijf, net als ProMobility”, vertelt Peter.

Terug naar alle blogs