“Ik voel me geen nummertje meer”

28 juni 2019
Jaap-Jan Landsaat – financieel directeur Zuiver, eigenaar Banketbakkerij Landsaat – klant sinds 2016.

Jaap is financieel directeur van Zuiver, een Nederlands label met design meubels. Op dit moment rijden vijf accountmanagers een leaseauto van ProMobility. Binnenkort worden nog drie auto’s geleverd. Verschillende auto’s, maar stuk voor stuk representatief en kwalitatief.

“Dat vind ik belangrijk. ProMobility heeft vervolgens meegedacht welke auto’s het beste bij ons passen. Samen hebben we een assortiment afgesproken. Onze buitendienst heeft dus wel keuzevrijheid, maar binnen een bepaalde range. Dat werkt heel goed”, vertelt Jaap. Daarnaast is hij eigenaar van Banketbakkerij Landsaat. “Daar rijden twee bestelauto’s met ingebouwde koelbox.”

“Ik waardeer de lokale betrokkenheid”

Eerst leasete hij bij een andere, grotere leasemaatschappij. Daar was hij niet per se ontevreden over, maar toen hij Dick Dekker ontmoette tijdens een lokaal ondernemersnetwerk in de Zaanstreek, besloot hij toch over te stappen naar ProMobility. Waarom? “Om de lokale betrokkenheid van ProMobility. Ze steunen goede doelen en zijn betrokken bij lokale initiatieven. Dat waardeer ik.”

Nu is Jaap geen ‘nummertje’ meer, zoals hij dat bij de vorige leasemaatschappij heeft ervaren, maar heeft bij een persoonlijke band met ProMobility. “Ik heb regelmatig contact met Dick, Jeffrey en Finn. Als we een nieuwe auto willen leasen, zet ik een aanvraag uit en regelen zij de rest. Ze kennen mijn wensen en verwachtingen, dat is prettig.”

“Soepel en professioneel”

En wat brengt de toekomst? “Het gaat goed, zowel bij Zuiver als Banketbakkerij Landsaat. Dus ik verwacht de komende jaren nog meer auto’s te leasen.” Bij ProMobility? “Ja, om de persoonlijke service en het meedenken. Kijk, een BMW is overal hetzelfde. Het gaat om de communicatie en het afhandelen. Dat is heel soepel en professioneel bij ProMobility.”

Terug naar alle blogs