Maak kennis met: Richard Vos

1 mei 2019

ProMobility is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die werkt volgens het principe: Goed voor Elkaar. Dit betekent dat de zaken moeten kloppen voor jou, en voor ons. Maar, wie zijn wij dan? In deze rubriek maak je kennis met alle medewerkers van ProMobility. Deze keer is Richard Vos aan de beurt, leaseadviseur Voorne-Putten.

Wat doe je bij ProMobility?
Als leaseadviseur begeleid ik onze nieuwe en bestaande klanten door het hele leaseproces. Dan heb ik het over de lease zelf, ik kijk ook naar de fiscale aspecten van  het contract en geef de klant daarin advies. Verder ik regel de administratieve afhandeling. Veel verschillende verantwoordelijkheden maar dat maakt het een hele fijne en afwisselende functie.

Wat is jouw ProMobility elevator pitch?
Bij ProMobility staat meedenken en samenwerken voorop. We zijn een zelfstandige leasemaatschappij en hoeven dus niet in hokjes te denken. We kijken naar een goede samenwerking op de lange termijn. We zijn, samen met onze klanten, minimaal 5 jaar met elkaar onderweg dus dan moet het voor allebei de partijen kloppen. Dan kan je niet alleen leveren, dan moet je ook goed samenwerken.

Hoe ben je in de (lease)sector terecht gekomen?
Ik zit vanaf het begin bij ProMobility, dus ben een beetje de leasesector ingerold. Ik heb economie gestudeerd in Nijmegen en daarna een paar verschillende banen gehad, bijvoorbeeld bij de Free Record Shop. Maar als echte autofiel heeft de autobranche me altijd getrokken. In 2002 ben ik bij het toenmalige bedrijf van  Marc Noyons gaan werken. Dit was nog niet voor ProMobillity maar voor zijn in- en exportonderneming. ProMobility is daaruit voortgekomen. Zodoende werk ik hier nu alweer een hele poos met heel veel plezier!

Waarom ProMobility?
Het is een onwijs fijn bedrijf, en dat zeg ik niet om te slijmen. Ik vind het belangrijk dat ik afwisselend werk heb én dat ik vooral ook iets kan betekenen voor onze klanten. Ik kijk naar de wensen van de klant en ga op zoek naar de beste oplossing voor de klant en natuurlijk naar een mooi voertuig. Soms eindig je dan met een totaal andere bolide dan in eerste instantie de vraag was.

Wat voor bedrijf is ProMobility?
Goed voor Elkaar dekt wel echt de lading van hoe we werken. We richten ons op het MKB en hebben ondertussen een mooie klantenkring opgebouwd. Er is dus veel persoonlijk contact, wat ik heel fijn vind. Ik ga écht met plezier naar mijn werk!

Wat doe je naast je werk om te ontspannen?
Ik woon op 5 minuten lopen van het Haringvliet en als het even kan ga ik het liefst windsurfen! En als autogek doe ik ook mee met rally’s, kartwedstrijden of ga ik lekker toeren!

Wat is je droom auto?
Ook daar kan ik kort over zijn: Porsche 911 GT3 RS en dan in de kleur Lizard Green. Wat een prachtige auto, en het rijdt geweldig!

Wat vind je belangrijk aan een auto?
Voor mij is een auto een puur emotionele beslissing. Ik rijd nu bijvoorbeeld in een BMW 418 coupé, dat is niet de meest praktische auto, maar hij rijdt geweldig! Voor mij gaat emotie voor ratio. Voor een klant kijk ik altijd naar de grens, of de balans tussen ratio en emotie. Iemand moet het een mooie auto vinden, maar het moet ook matchen, praktisch en natuurlijk financieel. Die balans probeer ik altijd optimaal in te vullen.

Wil je weten wat Richard voor jou kan betekenen als  jouw leaseadviseur, of ben je benieuwd wat zijn favoriete tourroute is? Neem contact met hem op via: 0181 47 00 70 of richard@promobility.nl.

Terug naar alle blogs