“ProMobility dacht als enige in mogelijkheden”

11 oktober 2019
 Marcus Groeneveld – COO en Co-founder Ciphix – sinds 2018 klant.

Bijna een jaar geleden klopte Marcus Groeneveld, COO en één van de Co-founders van Ciphix, bij ProMobility aan. Ciphix stond nog in de kinderschoenen. In plaats van in beperkingen te denken, dacht Richard meteen in kansen en mogelijkheden. “Dat voelde gelijk goed”, vertelt Marcus.

Een kennis van Marcus raadde aan met ProMobility in gesprek te gaan. “We waren op zoek naar een goede zakelijke leasemaatschappij die met ons bedrijf, een startup, mee kon denken. We hebben meerdere partijen gesproken en ProMobility was de enige die adequaat meedacht”, aldus Marcus.

Advies op maat

Inmiddels is Marcus met Ciphix anderhalf jaar klant bij ProMobility. Ciphix is gigantisch hard gegroeid naar zo’n 35 medewerkers en heeft op dit moment drie leasecontracten lopen. “Het klikte goed tussen ons en ProMobility omdat we allen echte autoliefhebbers zijn. De liefde voor auto’s vanuit ProMobility zorgt ervoor dat ze ook meedenken in een oplossing op maat. Richard gaat mee naar de dealer, geeft advies, werkt verschillende scenario’s uit. Hij steekt er echt tijd en energie in en vindt het zichtbaar leuk om te doen.”

“Wij blijven hoe dan ook”

En nu? Waar gaat dit heen met zo’n hard groeiende startup? “We overwegen om poolauto’s te nemen, die we flexibel kunnen inzetten. We zijn een jong bedrijf met jonge mensen, die niet per se de behoefte hebben aan een eigen auto als het niet nodig is. Op termijn zullen er een aantal vaste leasecontracten bij komen, maar we kijken nu samen met Richard naar een flexibele oplossing. Wat we ook gaan doen, we blijven hoe dan ook bij ProMobility.”

Het motto ‘goed voor elkaar’ zit ‘m volgens Marcus vooral in persoonlijke aandacht. “Daarmee onderscheidt ProMobility zich absoluut van anderen.”

Terug naar alle blogs