“ProMobility denkt mee”

22 augustus 2019
Rob Winkelhorst – Procurement Manager IHMG – sinds 2017 klant.

“Een goede leasemaatschappij denkt mee met de klant en is niet alleen maar bezig met eigen commercieel belang”, vindt Rob. Hoe is dat volgens hem bij ProMobility gesteld? “Heel goed, ze verplaatsen zich altijd goed in onze situatie en alles is bespreekbaar”, licht hij toe.

IHMG is sinds 2017 klant. Inmiddels rijden er 32 leaseauto’s op de weg via ProMobility. “Allemaal Volkswagens en Audi’s van de Vallei Auto Groep, voor eenheid in onze uitstraling”, vertelt Rob. Verder worden de auto’s afgestemd op de behoefte van de berijder. “We werken met drie categorieën, met verschillende leasebedragen, die bepaald worden door functie en onderlinge arbeidsvoorwaardelijke afspraken.”

Wanneer er een nieuw leasecontract afgesloten moet worden, geeft Rob dit door aan Richard, die zijn wensen en verwachtingen kent en een offerte opstelt. Met een open calculatie presenteert Richard de opties aan Rob, die ondanks de goede relatie altijd scherp blijft op offertes. “We kijken vervolgens samen (Richard en ik) waar we eventueel kunnen sleutelen als dat nodig is”, aldus Rob. Meedenken dus. “Laatst stopte er een medewerker en zaten we vrij plotseling met een leaseauto over. Wat nu? Ook in die oplossing heeft ProMobility met ons meegedacht.”

Snelle service

Naast het meedenken, kan Rob ook de snelheid van de service van ProMobility bijzonder waarderen. “Vorig jaar had ik zelf een klapband, net over de grens bij Duitsland. Voor ik het wist had ik een vervangende auto, zodat ik door kon. Ook andere berijders bij IHMG hoor ik altijd vol lof over de snelheid van de service van ProMobility, bijvoorbeeld bij schade of onderhoud.”

Wat vindt Rob zelf eigenlijk belangrijk aan een goede leaseauto? “Daar kan ik duidelijk over zijn: comfort. Zeker als je veel op de weg zit, dan moet de auto gewoon kloppen.”

Terug naar alle blogs