Zo beleefde Frank [Z]aan de Wandel

11 september 2019

Natuurlijk liepen ook tientallen bekenden van ProMobility mee met (Z)aan de Wandel afgelopen zondag. Zoals Frank van der Moolen van Broekhuis Business Services, één van onze leveranciers. “Als je intensief zakendoet met elkaar, is het ook leuk om de mens erachter te leren kennen”, vertelt Frank.

Een volmondig ja was het antwoord toen hij benaderd werd om mee te lopen. Samen met collega Danny liep Frank voor het eerst de 10 km van [Z]aan de Wandel. “Ik ken de betrokkenheid van Dick, de achtergrond van het initiatief en heb helaas ook zelf de impact van de nare ziekte kanker van dichtbij meegemaakt. Mooi hoe Dick dit initiatief om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker heeft opgezet. Daar steun ik hem graag in”, vertelt Frank.

De persoonlijke en betrokken manier hoe het team van ProMobility zakendoet past goed bij de werkwijze van Broekhuis en de persoonlijke aanpak van Frank. “Daardoor leer je ook de mens(en) achter het bedrijf kennen en komen dit soort initiatieven tot stand. Dat vind ik mooi.”

“Het houd je bij de les”

Frank komt zelf niet uit de Zaanstreek, maar ook hij voelde de verbondenheid tijdens [Z]aan de Wandel. “Het is natuurlijk maar een paar uur dat je met elkaar bent, maar toch tik je dat gevoel van saamhorigheid even aan. Super bijzonder dat je met elkaar in staat bent om zo’n groot bedrag in te zamelen! Het houdt je ook bij de les, vind ik. Het is goed om soms even stil te staan: wat zijn we nu eigenlijk aan het doen?”

Ondanks dat Frank niet uit de regio komt, draagt hij [Z]aan de Wandel een warm hart toe. Wat maakt dit initiatief zo bijzonder? “Ten eerste het enthousiasme en de bevlogenheid van Dick, dat raakt me. Maar ook de hele organisatie daaromheen. En natuurlijk het doel: de strijd tegen borstkanker. Het steunen van onderzoek in het AVL en Anna’s Huis zijn goede doelen die je alleen maar kunt onderschrijven.”

Na zijn eerste deelname is Frank onder de indruk. “Prachtig en goed georganiseerd evenement voor een zeer aansprekend doel, een super geslaagde dag, leuk om aan mee te doen… absoluut een aanrader!”

Zaan de Wandel

Terug naar alle blogs