“Geen eenheidsworst, maar advies op maat”

24 januari 2020

Angela Ross – finance manager Beuker Handel – klant sinds 2018.

Dat ze bij ProMobility aanklopte was geen verrassing, door haar persoonlijke band met Dick. “Vroeger werkten we samen”, vertelt Angela. Ze kent het bedrijf daarom goed en weet met wie ze in zee gaat. “Een eerlijke leasemaatschappij met persoonlijke service.”

De hoofdvestiging Beuker Handel Zaandam heeft drie contracten lopen bij ProMobility en Beuker SP B.V. in Opmeer één. Voor vier accountmanagers, allemaal met hun eigen wensen en (rij)gedrag. “Het zijn vier verschillende auto’s en contracten, op maat afgestemd op de persoon en situatie”, vertelt Angela. “Dat is het fijne van ProMobility, ze zijn heel flexibel en denken mee. In het type auto, benzine of diesel: wat is verstandig? In de prijsstelling, maar ook gelet op het aantal kilometers dat iemand maakt.”

Persoonlijke betrokkenheid

Het persoonlijke contact met het team van ProMobility vindt ze heel prettig samenwerken. “Ze kennen je bij naam en als je iets vraagt, dan lossen ze het altijd op.” Dat komt volgens Angela ook omdat ProMobility in de buurt zit. “Je kent elkaar en wipt gewoon veel sneller even langs.” Zakendoen met bedrijven in de omgeving is iets wat ze sowieso graag nastreeft. “Om de lokale economie te steunen. Zo kunnen we elkaar sterker maken.”

De lokale maatschappelijke betrokkenheid van ProMobility gaat haar dan ook aan het hart. “Dat is absoluut een toegevoegde waarde en uniek voor een zakelijke leasemaatschappij, denk ik. ProMobility doet niet alleen zaken om er zelf beter van te worden (lees: winst te maken), maar is ook goed voor elkaar op andere fronten.”

Terug naar alle blogs