“Ik vertrouw ze blind”

2 juni 2020

Recent hebben we drie elektrische KIA Niro’s afgeleverd bij M&O Techniek. Een bewuste keuze van de technisch installateur in de Zaanstreek. “Als installatiebedrijf hebben we een voorbeeldfunctie als het gaat om verduurzamen”, aldus technisch directeur Erik Dell. Ook de directie rijdt hybride of elektrisch.

De relatie van M&O Techniek en ProMobility gaat bijna 15 jaar terug. Inmiddels least M&O Techniek zo’n 30 bedrijfsbussen en 8 personen auto’s bij ProMobility. “In het jaar 2006 was ons wagenpark sterk verouderd. Het zag er gewoon niet meer uit en was niet meer op te knappen met af en toe een nieuwe auto kopen. We moesten grootschalig vernieuwen.” Erik vroeg een aantal offertes op bij verschillende leasemaatschappijen. Zo ook bij ProMobility. “De klik was er meteen. Dick was net begonnen. Het kleinschalige en persoonlijke sprak mij aan.” Inmiddels is hij al bijna toe aan de vierde lichting auto’s en is ook ProMobility flink gegroeid. Hoe zit het nu met dat kleinschalige en persoonlijke? “Ik ervaar nog steeds dezelfde aandacht en de band is alleen maar sterker geworden.”

Maatschappelijk betrokken

M&O Techniek heeft geen eigen wagenparkbeheerder. Die taak ligt bij ProMobility. Erik onderhoudt zelf het contact. “Als ik Dick, Jeff of Finn bel, dan hoef ik maar iets te roepen en het wordt geregeld. Ik vertrouw ze blind.” Net als ProMobility voelt ook Erik zich met M&O Techniek sterk maatschappelijk betrokken en heeft het bedrijf de nodige MVO-certificaten. “Lang niet iedereen heeft dat, maar voor ons is dat een vanzelfsprekendheid. Ook daarin klikt het tussen ons.”

Terug naar alle blogs