“Bij ProMobility zit het gewoon goed.”

17 november 2021

Jaap Muller is wagenparkbeheerder bij VPG Techniek, een familiebedrijf dat al sinds 1900 bestaat. Naast hun passie voor techniek hebben ze veel oog voor mens en maatschappij. Want het is pas goed als het beter is. Dit sluit perfect aan bij de visie van ProMobility.

VPG is een groep van installatiebedrijven die elk hun eigen markt bedienen. Er zijn meer dan 200 werknemers in het bedrijf werkzaam. Hoe Jaap in aanraking kwam met ProMobility? In oktober 2018 voegde Swart Electrotechnisch Bureau zich bij de VPG groep. Zij maakten al gebruik van enkele leaseauto’s van ProMobility, naar tevredenheid. De samenwerking werd voortgezet.

Betrouwbare serviceauto’s

Het wagenpark van VPG Techniek bestaat momenteel uit meer dan 150 auto’s. Circa 12 leaseauto’s daarvan komen bij ProMobility vandaan. Dit zijn vooral serviceauto’s. “Onze monteurs hebben een druk schema en zijn veel onderweg. Dit varieert  van het snel en efficiënt afhandelen van kleine kortlopende serviceopdrachten tot grotere projecten.”

VPG Techniek wil een goede service bieden aan klanten. Is er wat mis met een cv-installatie of andere technische installaties? Dat moet zo snel mogelijk worden opgelost. De monteurs staan 24/7 klaar, ze komen na een melding direct in actie. Als het nodig is ook ’s nachts. “Elke minuut dat ze stilstaan, kost geld. Het is daarom belangrijk dat de auto’s naar behoren werken. Bij ProMobility is dat allemaal perfect geregeld.”

Fijne samenwerking

Jaap heeft regelmatig contact met Jeffrey Noom van ProMobility, dit gaat heel erg fijn. “Ik ben zeer tevreden over de huidige samenwerking. ProMobility neemt alles uit handen, van het bestellen tot aan het onderhoud. Ze denken met je mee en leveren een uitstekende service.” 

Terug naar alle blogs