“Niets is te veel”

9 juli 2021

Ruim vijf jaar terug liep Robert als beginnend ondernemer tegen obstakels op bij leveranciers. Behalve bij ProMobility. “Zij toonden gelijk vertrouwen en regelden het.”

Toen hij ‘Het vervolg op Einstein’ startte, wilde Robert Bosselaar er een zakelijke auto bij. “Ik reed zelf al een leaseauto, maar had een grote bus nodig om groot reclamemateriaal te vervoeren.” Hij klopte aan bij zijn toenmalige leasemaatschappij. Daar werd niet happig gereageerd op een tweede leasecontract. “Ze deden moeilijk en ik moest borg betalen.” Niet veel later kwam hij bij een netwerkbijeenkomst in contact met Richard. “Ik trok hem aan z’n jasje en legde mijn situatie uit. Richard stelde meteen voor de volgende dag op de koffie te komen in Hellevoetsluis. En dat deed hij. Waar ik bij de vorige leasemaatschappij tegen dichte deuren aan liep, stond de deur bij ProMobility wagenwijd open. Wat een verademing. Het voelde meteen als een warm bad.”

Vervangend vervoer bij lange levertijd

Richard stelde een nieuw leasecontract op voor de grote bus die Robert nodig had. Een Fiat Ducato. “De levering duurde langer dan verwacht. Daar kon Richard ook niets aan doen. Hij baalde er ook flink van en zorgde voor een tussenoplossing.” Richard regelde vervangend vervoer, zodat Robert zijn business door kon draaien. “Ik kreeg op een gegeven moment zelfs een grote vrachtwagen en mocht ‘m ook bestickeren met eigen reclame als ik wilde. Niets was te veel.”

“Het gaat hem niet om het geld”

En zo was de basis voor een succesvolle, loyale samenwerking gelegd tussen ProMobility en Het vervolg op Einstein. Inmiddels leaset Robert vier auto’s bij ProMobility. “Nog steeds is niets te veel. Alles is altijd supersnel geregeld. Mijn collega wilde graag speciale velgen onder zijn auto. Hij had ook al uitgezocht welke hij wilde. Richard adviseerde toen een ander soort te nemen. Van betere kwaliteit en nog goedkoper ook. Kijk, dat vind ik dus meedenken. Het gaat dus niet om het geld, want het leasebedrag kwam daardoor ook lager uit. Het gaat hem echt om onze tevredenheid.”

De relatie tussen ProMobility en Het vervolg van Einstein werkt twee kanten op. “Regelmatig krijgen we klussen van ProMobility om auto’s van zakenrelaties te bestickeren. Mooi om zo onderling zaken te doen. En nog in dezelfde regio ook. Dat werkt prettig.”

Terug naar alle blogs