“Het team denkt altijd in oplossingen”

9 september 2021

Als managing directeur van International Hotel Management Group B.V. en verantwoordelijk voor acht hotels in Nederland en België is Loes Dingemans veel onderweg. Ze wil op haar auto kunnen vertrouwen. En vindt het belangrijk dat haar collega’s dat ook kunnen.

“Een auto is naast pure luxe, ook een middel om mijn werk goed te kunnen doen. Daar moet ik op kunnen vertrouwen. Met ProMobility weet ik dat ik mij geen zorgen hoef te maken, dat het altijd geregeld wordt als er iets is. Dat geldt ook voor mijn collega’s.” En dat betreft een flinke groep collega’s, met een wagenpark van 17 auto’s op dit moment. Dat zorgeloze maakt dat Loes zich op haar werk kan focussen en (nagenoeg) niet bezig hoeft te zijn met haar mobiliteit. “Ik hoef verder niet na te denken over bijvoorbeeld zomer- of winterbanden. Ik krijg vanzelf een seintje. Ideaal.”

Scherp op de kosten

Als managing director is Loes ook scherp op efficiëntie en kosten. “Ja, dat speelt ook mee in de keuze van een leasemaatschappij. Wat ik daar fijn aan vind bij ProMobility, is het meedenken. Het team denkt altijd in oplossingen. Die service is veel waard. Als bijvoorbeeld een collega onverhoopt weggaat en er staat een auto stil in ons wagenpark, dan denkt ProMobility: hoe kunnen we dit slim oplossen? Daar zijn ze heel creatief in. Bijvoorbeeld door een leaseauto onderling, tussen hun verschillende relaties, in te zetten.”

Loes rijdt nu 2,5 jaar een BMW X5. “Een heerlijke auto om veel kilometers in te maken. Voorlopig gaat-ie nog wel even mee.” En daarna? “Dan heeft elektrisch rijden zeker mijn aandacht. Als ik nu zou moeten kiezen, ga ik voor hybride.” Door de lange afstanden die ze maakt en beperkte actieradius van volledig elektrisch. “Maar wie weet waar de techniek over een paar jaar staat…”

Persoonlijke samenwerking

Door de jaren heen is de zakelijke relatie tussen Loes en Marc, IHMG en ProMobility, een relatie met wederkerige dienstverlening geworden. “Onze samenwerking gaat verder dan alleen leaseauto’s. Als Marc een accommodatie nodig heeft voor bijvoorbeeld een team meeting of vergadering, dan vindt dat vaak plaats in één van onze Pillows Hotels. Dat waardeer ik enorm en het is gewoon hartstikke leuk om zo samen te werken.” Zo verblijven Marc en Dick regelmatig in een Pillows Hotel tijdens hun zogenoemde heisessies, waarbij ze zich terugtrekken om het over de visie en strategie van ProMobility te hebben.

Terug naar alle blogs