Opnieuw beste leasemaatschappij in 2023

8 december 2022

Wat een feest! Ook in 2023 mogen we vol trots de titel ‘Beste Leasemaatschappij’ dragen. We zijn opnieuw uitgeroepen tot beste leasemaatschappij in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen. En dat is niet het enige. Dit jaar hebben we, naast de eerste prijs van de leaserijders, óók de eerste prijs van de wagenparkbeheerders gewonnen.

Mooie rapportcijfers

Ieder jaar onderzoekt Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), samen met Feedback Company, de tevredenheid onder leaserijders en wagenparkbeheerders. Zij waarderen hun leasemaatschappij op verschillende onderdelen, zoals communicatie, sturing, onderhoud, dienstverlening en organisatie. Deze onderdelen in combinatie met de NPS (Net Promoter Score) en het rapportcijfer bepalen de eindscore. Heb jij ook meegewerkt aan het klantenonderzoek? Bedankt! Mede dankzij jou hebben we deze prijzen gewonnen.

De uitkomsten van het grote tevredenheidsonderzoek zijn 8 december bekendgemaakt tijdens het VZR Lease Event in Utrecht. Onze leaserijders beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 en onze wagenparkbeheerders met een 8,8. Wat een geweldige rapportcijfers! Dit jaar hebben we onze prijzenkast dus uitgebreid met twee schitterende prijzen.

Tevreden klanten door teamwork

Uiteraard zijn we ontzettend blij met deze waardering van onze relaties. Tevreden leaserijders én wagenparkbeheerders is waar we het voor doen. Dat hebben we te danken aan ons gehele team in Geervliet en Wormerveer. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het proces, van verkoop en advies, tot de schadeafhandeling en administratie. En natuurlijk danken we deze twee ereprijzen ook aan al onze berijders en wagenparkbeheerders die de moeite hebben genomen om op ons te stemmen. In één woord: geweldig!

Ons motto luidt niet voor niets ‘Goed voor Elkaar’. Dat streven we na in alles wat we doen. En zo te zien wordt dat gewaardeerd!

Terug naar alle blogs