“We hebben hetzelfde DNA”

19 augustus 2022

“Onze manier van ondernemen lijkt op elkaar”, vertelt Christell Bart, van Bart Natuursteen in Zaandijk. Sinds 2013 werkt ze samen met ProMobility. En die samenwerking gaat verder dan alleen leaseauto’s.

Goed werk leveren

“Maartschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Vooral door te zijn wie je bent als persoon en bedrijf komt het werk naar ons toe.” Agressieve verkoop, of strooien met visitekaartjes, daar gelooft Christell niet in. “Opvallen doe je door goed werk te leveren. Goede kwaliteit en service.” 

Betrokken bij [Z]aan de Wandel

In 2013 leerde ze Jeffrey kennen via het zakelijke netwerk. Het klikte meteen. Later leerde ze ook Dick kennen, die tevens initiatiefnemer is van [Z]aan de Wandel, een jaarlijkse wandeltocht door de Zaanstreek om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Christell heeft zelf borstkanker overleefd en voelde zich al snel verbonden met het Zaanse initiatief van Dick. “Dit voelde meteen goed.” En zo heeft Christell de Club van 100 opgericht voor [Z]aan de Wandel, samen met een andere Zaanse ondernemer. Deze groep ondernemers is jaarlijks goed voor een bijdrage van zo’n € 10.000. Inmiddels zit ze in het kernteam van [Z]aan de Wandel en is ze verantwoordelijk voor de organisatie van de dag. 

“Heerlijk, ik hoef mij er niet mee bezig te houden”

Terug naar de dienstverlening van ProMobility. Christell kocht haar auto vooralsnog toen ze in contact kwam met de Zaanse autoleasemaatschappij. “Toen ik in 2014 een nieuwe auto nodig had, heb ik er voor het eerst een optie om te leasen naast gelegd.” Dit bleek een aantrekkelijke optie. Christell besloot te leasen bij ProMobility. “Naast het feit dat je geen grote uitgave in één keer hoeft te doen en het geld dus in de onderneming blijft voor andere dingen, is het vooral de service die ik heel prettig vind. Ik hoef nergens meer over na te denken. Alles wordt geregeld.” Inmiddels rijdt ze zelf in haar derde leaseauto en leaset ze met Bart Natuursteen drie auto’s bij ProMobility. “Ook bij de keuze van een nieuwe leaseauto denken ze met me mee. Zij doen het graag en ik vind het heerlijk dat ik mij er niet mee bezig hoef te houden.” Christell noemt ook specifiek AutoTop als partner van ProMobility waar ze erg van gecharmeerd is. “Dat is echt een verlengde van de service van ProMobility, heel waardevol.” 

Gezamenlijk relatie-evenement

In 2019 organiseerde de twee Zaanse bedrijven een gezamenlijk relatie-evenement. “We hechten allebei waarde aan persoonlijk contact met onze klanten, we geloven in de kracht van samenwerken en verbinding. Een goede basis voor een gezamenlijk event.” De twee Zaanse ondernemingen namen hun relaties mee naar een natuursteengroeve. Een geslaagd evenement. “Ik krijg nog steeds positieve reacties.” 

Terug naar alle blogs