ProMobility nieuwe sponsor MtD

24 maart 2023

Beweging, vooruitgang, samenwerken, jezelf continu verbeteren en plezier maken. Het zijn de overeenkomsten van ProMobility met de amateur dameswielerploeg Making the Difference (MtD), die we dit jaar met veel plezier sponsoren. Op 22 maart was de ploegenpresentatie. Ook wij waren erbij. En niet zonder lege handen natuurlijk. We hadden een verrassing bij ons: de ploegenauto voor het team!

Als regionale mobiliteitspartner zijn we actief betrokken bij diverse initiatieven in onze regio. Denk aan zakelijke netwerken, maar ook clubs en verenigingen in de regio kunnen op onze steun rekenen. Dit jaar hebben we daar de dameswielerploeg MtD aan toe mogen voegen. Een veelbelovende ploeg, zo laten de prestaties van vorig jaar zien. Dit was het eerste échte jaar van de ploeg die in 2020, midden in de coronatijd, is opgericht.

Zij-instromers uit de sport
MtD spreekt ons aan omdat deze ploeg het nét even anders doet dan andere ploegen. Operationeel manager Peter de Vries vertelt waarom: “Wij richten ons op zij-instromers in de sport. Volwassen vrouwen die al de nodige sportervaring hebben en willen overstappen naar het wielrennen. Op basis van hun gemeten fysieke potentie krijgen ze een plek bij ons in de ploeg. Zo willen we het opleiden van dames wielrenners een nieuwe impuls geven.” En met succes. Vorig jaar sleepte de ploeg de ene na de andere prijs binnen. Twee dames zijn zelfs doorgestroomd naar een UCI-ploeg in het professionele wielrennen.

Dertien fitte, gemotiveerde jonge vrouwen tussen de 20 en 31 jaar zijn er helemaal klaar voor om opnieuw te knallen dit jaar. Nog voordat de ploeg officieel werd voorgesteld op 22 maart zijn de eerste twee prijzen van het seizoen al binnen. Mooie prestatie dames!

Ploegenauto
Met ProMobility zorgen wij dat de ploeg ook dit seizoen veilig de weg op kan, met de auto welteverstaan. De ploegenauto gesponsord door ProMobility brengt de dames en de ploegleiding komende maanden door het hele land. De auto zou eigenlijk pas later geleverd worden, maar met wat kunst- en vliegwerk van ons team is het toch gelukt de auto tijdens de ploegenpresentatie op 22 maart te leveren. Tot grote verrassing en vreugde van MtD.

ProMobility Ladies Cycling Circuit

Als sponsor zijn we niet alleen zichtbaar met ons logo op de wielerkleding van de dames, maar ook de clubcompetitie georganiseerd door MtD is naar ons vernoemd: ProMobility Ladies Cycling Circuit. Eén van de belangrijkere competities voor de ploeg. De doelstellingen van dit jaar zijn namelijk: bepalend zijn in de ProMobility Ladies Cycling Circuit, maar ook in de Woman Cycling Series, meedoen om het podium bij het NK in juni en minimaal één renster begeleiden naar een pro-ploeg. En wij mogen daar ons steentje aan bijdragen, als troste sponsor. Zet ‘m op dames!

Fotograaf: John Wijntjes – Wijntjes Fotografie

Terug naar alle blogs