“Ze zijn onze partner”

28 februari 2023

De dienstverlening van Cortex vraagt nogal wat van de voertuigen van het bedrijf. Een belangrijke dienst is namelijk het persoonlijk beveiligen van mensen met een risicoprofiel. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarom essentieel. Sinds 2013 denkt ProMobility mee in de beste oplossing per businesscase. En met succes! Algemeen directeur Raymond Ouwens deelt zijn ervaring.

“Het is bij ons geen eenheidsworst. Bewust niet. We hebben per voertuig zo onze voorkeuren, eisen en wensen”, vertelt Raymond. Denk aan het merk en type voertuig, het vermogen van de motor, soort aandrijving, het interieur en exterieur. “Vanuit het werkveld weten we wat we willen. Jeffrey geeft daar met zijn expertise invulling aan.” Raymond beschouwt ProMobility als meer dan alleen een leasemaatschappij. “Ze zijn onze partner. Jeffrey snapt heel goed wat we willen en denkt met ons mee.”

Eerlijkheid duurt het langst

Dat liep bij de vorige leasemaatschappij minder soepel. “Daar leek de prijs in eerste instantie heel scherp, maar achteraf kwamen er nog verborgen kosten bij. Daar ben ik niet van gediend. Ik houd van eerlijkheid.” En zo kwam hij tien jaar terug in contact met ProMobility.

Een autoregeling op maat

Raymond heeft op strategisch niveau contact met ProMobility. Verder hebben de berijders zelf direct contact over hun leaseauto en leasecontract. “In een autoregeling hebben we financiële afspraken vastgelegd en de kaders waarbinnen de berijders mogen kiezen. Ik kijk op grote lijnen mee.” Daarnaast heeft hij contact met ProMobility over andere projecten binnen de organisatie. “In 2013 zijn we gestart met specialistische rijopleidingen. Zo ontwikkelden we een nieuwe rijopleiding met optische- en geluidsignalen. Ook daarin betrekken we Jeffrey voor zijn expertise.”

Kortom, een intensieve samenwerking, veel maatwerk en regelmatig contactmomenten. “Jeffrey begrijpt heel goed hoe belangrijk persoonlijk contact is.”

 

Terug naar alle blogs