Duitse auto importeren en zakelijk leasen

Voor hetzelfde bedrag in een iets luxere auto rijden, een auto met nét even meer opties dan gemiddeld, niet hoeven wachten op een lange levertijd, of een auto rijden die nog in de gunstige bijtelling valt? Het zijn allemaal opties van het leasen van een jong gebruikte, geïmporteerde, zakelijke lease auto uit Duitsland.

Fiscale voordelen van het leasen van geïmporteerde Duitse auto’s

Waar jouw gewenste auto in Nederland niet beschikbaar is, of je misschien slechts kunt kiezen uit twee of drie occasions, is de keuze in Duitsland vele malen groter met bovendien een gunstigere kilometerstand of optielijst. Daarnaast zijn plug-in hybride auto’s in Duitsland nog volop beschikbaar, mét bijbehorende gunstige fiscale bijtelling.

Het importeren van jong gebruikte auto’s uit Duitsland voor de zakelijke lease is één van de specialiteiten van ProMobility. We begeleiden het hele proces voor je: van het vinden van de juiste auto, tot de contacten met de Duitse dealer, het transport en de Nederlandse kentekenregistratie. En natuurlijk de leaseconstructie die het best bij jou en jouw bedrijf past. Zo kun je vaak al binnen drie weken jouw uit Duitsland geïmporteerde auto zakelijk leasen in Nederland. Staat jouw droomauto niet in Nederland? Daag ons uit! Grote kans dat wij hem in Duitsland voor je vinden.

Dit is waarom je bij ProMobility met een goed gevoel gebruik maakt van de optie om jouw Duitse auto te importeren:

• Alle Duitse merken
Of je nu een Audi, BMW, Porsche, Mercedes of andere Duitse auto wilt importeren en leasen: ProMobility regelt het.
• Dezelfde auto voor minder geld
Door een Duitse auto te importeren voor de zakelijke lease rijd je in veel gevallen dezelfde auto voor een aantrekkelijkere prijs.
• Totale ontzorging
ProMobility verzorgt het hele proces van het importeren van jouw Duitse auto. Vervolgens zoeken we een leaseconstructie die past bij jou.

 

Neem direct contact met ons op

Bel naar 0181 47 00 70
Stuur een email info@promobility.nl
Whatsapp naar 0657961928
“SAMEN ZIJN WE GAAN ZOEKEN EN WE VONDEN UITEINDELIJK MIJN IDEALE AUTO” TON KRINSEN - KRINSEN ASSURANTIËN

Meer weten of advies nodig?

Laat hier je telefoonnummer achter, we nemen contact met je op.