Mobiliteit op maat

Zakelijke mobiliteit die bij jou past.

ProMobility brengt bedrijven in beweging met de beste mobiliteitsoplossing. Samen onderzoeken we welke leaseconstructie, auto, bedrijfswagen, of fiets het beste bij je past. Welke waarden streef je na? Wat brengt de toekomst? Onze overtuiging is eenvoudig: mobiliteit moet vóór je werken. De oplossing is voor ieder bedrijf anders en de invulling voor elke berijder verschillend. Eén ding is zeker: de juiste oplossing zorgt voor een tevreden berijder!

"Leasen maakt me flexibel, zo kan ik mee met nieuwe ontwikkelingen."

Meer lezen

Operational autolease

Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle autokosten inbegrepen zijn, zoals belasting, verzekering en onderhoud. De leaseauto blijft ons eigendom en komt niet op de balans van jouw onderneming. Er komt dus werkkapitaal vrij. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer bij ons in. Je rijdt dus de totale looptijd zonder zorgen.

Sale & lease back

Via de sale & lease back constructie neemt ProMobility jouw gehele wagenpark over. Vervolgens leasen wij deze zakelijke auto’s aan je terug. Zo blijven de gemakken van de zakelijke auto’s behouden, creëer je financiële ruimte en heb je geen omkijken naar het wagenpark. Dat is veilig in onze handen.

Shortlease

Shortlease ook wel verhuur genoemd, is leasen met een korte looptijd. Al vanaf 1 dag. Je gebruikt en betaalt alleen voor een auto wanneer het nodig is. Een flexibele leaseconstructie waarbij je profiteert van de vrijheid en het comfort van een leaseauto, in combinatie met de flexibiliteit van huren.

Elektrisch leasen

ProMobility moedigt duurzame mobiliteit aan. Zo ook elektrisch rijden. Natuurlijk in het belang van een duurzame wereld. Maar ook in het belang van jou, als ondernemer of berijder. Elektrisch rijden is een slimme keuze in verschillende opzichten. Draag bij aan een gezonde leefomgeving en kies voor een toekomstbestendige mobiliteitsoplossing.

Fietslease

Een elektrische fiets leasen is een fiscaal aantrekkelijke keuze, voor zowel werkgever als werknemer. Daarnaast is vaker de fiets pakken voor veel dingen goed. Voor het milieu, voor je vitaliteit, je productiviteit en voor de ontlasting van ons wegennet.

Bedrijfswagenlease

Een bedrijfswagen moet vooral functioneel zijn. Het merk en model, de ruimte en inrichting, het laadvermogen, de hoogte en lengte, het type brandstof, hybride of elektrisch, allemaal belangrijke kenmerken. Bij ProMobility weten we wat belangrijk is voor ondernemers en hebben we goede connecties bij autodealers en leveranciers van bedrijfswagens.

Wagenparkbeheer

Het wagenpark is een belangrijk onderdeel van je organisatie. Het beheer hiervan kan flink wat tijd in beslag nemen, vooral bij middelgrote tot grote wagenparken. Wij nemen de zorg over je wagenpark graag uit handen. Denk aan de administratie, het plannen van het onderhoud van de auto’s en het contact met de berijders.

Mobiliteitsbudget

Met een mobiliteitsbudget worden medewerkers regisseur over hun eigen mobiliteit. Je bepaalt zelf hoe je zakelijk wilt reizen, binnen de kaders van het mobiliteitsbeleid. Een leasefiets, leaseauto, het OV, eigen vervoersmiddelen, deelvervoer, of een combinatie. De medewerker bepaalt. Het mobiliteitsbudget is een toekomstbestendige mobiliteitsoplossing die past binnen een flexibel mobiliteitsbeleid. Het geeft werkgevers grip op de mobiliteitskosten en biedt werknemers keuzevrijheid.

Samen sparren?

Zoals je ziet, is veel mogelijk. Jouw mobiliteitsbehoefte is ons uitgangspunt. We gaan graag met je in gesprek om te onderzoeken welke leasevorm het beste aansluit. Open, eerlijk en vrijblijvend.

Vraag een offerte aan