Maatschappelijk en regionaal betrokken

MAATSCHAPPELIJK EN
REGIONAAL BETROKKEN

Mensen en bedrijven samenbrengen is onze passie. Het liefst in de regio’s waar we actief zijn: Voorne-Putten en de Zaanstreek. We zetten ons actief in voor lokale verenigingen, netwerken en initiatieven.

Maatschappelijk betrokken

REGIONALE CIRCULAIRE ECONOMIE

Wij geloven dat een regionale circulaire economie mogelijk is als we samen business creëren en elkaar iets gunnen. Daarom gaat onze voorkeur altijd uit naar een regionale partij. Autodealers, leveranciers, maar ook andere relaties. Als we een regionale keuze kunnen maken, dan doen we dat. Zo hebben we door de jaren heen een groot waardevol netwerk van partners opgebouwd in Voorne-Putten en de Zaanstreek.

ONDERHOUD EN REPARATIE DICHTBIJ

We werken nauw samen met twee autogarages: CarProf in Spijkenisse en AUTOTOP in Wormerveer. Deze gerenommeerde garages zijn meer dan zomaar een samenwerkingspartner, maar een verlengstuk van onze dienstverlening. We hechten dezelfde waarde hechten aan service en daarom doen we graag zaken met elkaar. Wat goede service is? Persoonlijk, snel, op maat, transparante afspraken en duidelijke communicatie.

[ZAAN] DE WANDEL

Sinds 2011 organiseert Stichting [Z]aan de Wandel jaarlijks een wandeltocht door de Zaanstreek en omstreken, om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Het ingezamelde geld gaat naar onderzoeksprojecten van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam (AVL) naar borstkanker en Anna’s huis. Dick Dekker, mede-eigenaar ProMobility Wormerveer, is initiatiefnemer. Jeffrey Noom is betrokken bij de stichting als voorzitter van het kernteam.

ANNA’S HUIS

Anna’s huis is een warme en gastvrije plek voor iedereen die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Ook naasten zijn van harte welkom in het centrum voor leven met kanker in de Zaanstreek. Je kunt er terecht voor een luisterend oor, informatie, steun, of professionele hulp om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden of op te bouwen. ProMobility steunt dit waardevolle inloophuis in de Zaanstreek.

TRAFVIC KIDS

Een project van Fonds Slachtofferhulp dat specialistische hulp ontwikkelt voor kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. TrafVic Kids is een project dat ons bedrijf en ons team aan het hart gaat. Als mobiliteitspartner, maar vooral als mens, vader of moeder. Daarom zetten we ons vanaf 2021 graag in voor TrafVic Kids. Vanuit onze expertise en met financiële ondersteuning. Meer weten over Trafvic Kids? Lees dan hier verder: https://fondsslachtofferhulp.nl/projecten/trafvic-voor-kids.

LOKALE SPORTVERENIGINGEN

Mensen verbinden, het liefst in onze eigen regio, dat is wat wij het allerliefste doen. En dat sluit natuurlijk naadloos aan bij het doel van lokale sportverenigingen. Daarom steunen we twee voetbalclubs in de regio’s waar we actief zijn: GHVV’13 in Geervliet en Fortuna Wormerveer in Wormerveer.