Mobility as
a service

Alle mobiliteit binnen
handbereik

Geef je mobiliteitsbeleid flexibel en overzichtelijk vorm met Mobility as a Service (MaaS). Naast onze autolease en fietslease, bieden we vijf flexibele mobiliteitsoplossingen waarmee je medewerkers de vrijheid geeft om zelf hun mobiliteit te kiezen. En dat heeft zo z’n voordelen, want wist je dat zakelijke reizigers die hun eigen mobiliteit bepalen vaak slimmere en schonere keuzes maken? Ondanks de vele opties, houden we je administratie eenvoudig en overzichtelijk.

Ik wil meer weten
Shuttel
Berijders app

1 Registratiemodule

De registratiemodule is een gebruiksvriendelijke app die alle reisbewegingen van medewerkers registreert. Ideaal voor medewerkers die vaak gebruikmaken van eigen vervoersmiddelen en af en toe thuiswerken. In twee klikken registreren medewerkers via de app, of in hun persoonlijk omgeving, hun woon-werkverkeer of zakelijke ritten met eigen vervoer. Ook administreren ze in een handig kalenderoverzicht welke dagen ze hebben thuisgewerkt.

2 CO2-Rapportage

In 2024 wordt een jaarlijkse rapportageplicht ingevoerd voor organisaties met meer dan honderd medewerkers. Werkgevers moeten alle reizen die werknemers afleggen registreren. De overheid berekent op basis hiervan de CO2-uitstoot. Met de registratiemodule heb je al je mobiliteitsadministratie op één plek en voldoe je met gemak aan de CO2-rapportageplicht.

Berijders app
Berijders app

3 Mobiliteitskaart

Een multifunctionele app waarmee je kunt laden en tanken, inchecken in het OV, gebruikmaken van deelvervoer en parkeren. Je bepaalt zelf hoe je wilt reizen, je hebt inzicht in de reiskosten en eventueel je mobiliteitsbudget. Als werkgever scheelt de mobiliteitskaart een hoop administratieve rompslomp. Alle reisbewegingen worden geregistreerd en alle kosten gebundeld op één overzichtelijke factuur.

4 Mobiliteitsbudget

Medewerkers worden met een mobiliteitsbudget regisseur over hun eigen mobiliteit. Stel, je geeft een medewerker nu een budget per maand om een leaseauto te rijden, dan kun je ook kiezen voor hetzelfde bedrag als mobiliteitsbudget per maand. In dit budget kun je ook duurzame keuzes stimuleren, bijvoorbeeld door fietslease aantrekkelijk te maken met een ‘beloning’.

Berijders app
Berijders app
Tag

5 Laad- en tankpas

Laad en tank waar je maar wilt. Maar liefst 6.000 tankstations zijn aangesloten in Nederland, België en Luxemburg, of optioneel binnen heel Europa. Met de ‘druppel’ laad je gemakkelijk en snel bij publieke palen en snellaadpalen. De combinatie van de laaddruppel met een laadpaal op kantoor of thuis zorgt voor een compleet beeld van alle transacties.

Voor wie is mobility as a service?

Voor ieder bedrijf dat flexibel invulling wil geven aan een modern mobiliteitsbedrijf. Van startups tot grootzakelijke organisaties.

  • Keuzevrijheid reizigers

    Hoewel de auto nog altijd voor een groot deel bepalend is, komen er steeds meer vormen van mobiliteit bij. Met MaaS geef je al je werknemers de vrijheid om zelf hun werkplek en vervoersmiddel te kiezen.

  • Overzichtelijke administratie

    Ondanks de vele opties in mobiliteit, houden we je administratie eenvoudig en overzichtelijk, met onze slimme tools. Kortom, een win-winsituatie: oneindig veel mogelijkheden, met minimale administratie en maximaal gemak.

  • Stimulans voor verduurzaming

    Met MaaS geef je het mobiliteitsbeleid een duurzame boost. Groene vervoersopties worden sneller ontdekt als ze gemakkelijk voorhanden zijn. Ook kun je als werkgever duurzame keuzes stimuleren door een ‘beloning’ in te stellen.

Kaart
Laadpaal

Laadpaal meefinancieren

Past Mobility as a Service helemaal binnen het moderne en flexibele mobiliteitsbeleid van jouw organisatie? Dan raden we je aan om meteen laadmogelijkheden mee te financieren. Denk aan een laadpaal, of meerdere laadpalen, op ’t werk. Zo biedt je medewerkers nog meer flexibiliteit en stimuleer je elektrisch rijden, dat past binnen een eigentijds mobiliteitsbeleid.

Onze betrouwbare

Shuttel is specialist in Mobility as a Service, al sinds 2014. Ze zijn de grootste aanbieder van mobiliteitskaarten in Nederland. Een betrouwbare partner met veel kennis van zaken. Wat onze samenwerking met Shuttel voor jou betekent? Je merkt er niet veel van. Wij zijn en blijven jouw mobiliteitspartner en aanspreekpunt. Wij halen onze kennis bij Shuttel vandaan en bieden de MaaS-diensten aan als ProMobility.

Ga naar contact
App